КАНАЛ

MHz

ПРОГРАМА

ЖАНР

КАНАЛ

MHz

ПРОГРАМА

ЖАНР

S2 112.25 Balkanika Фолк C28 527,25 TRT Колаж
S3 119.25 PINK MUSIC Документарен C30 543,25 HRT 3 Колаж
S4 126.25 Канал 5 Колаж S26 343.25 LOV I RIBOLOV Спорт
S5 133.25 Fashion Семеен S27 351.25 National Geografic Документарен
S6 140.25 Animal Planet Документарен S28 359.25 Sport Klub 1 Спорт
S7 147.25 EXPLORER Документарен S29 367.25 Boomerang Детски
S8 154.25 RTS Sat Колаж C21 471.25 BN MUSIC Музика
S9 161.25 RTCG Колаж C23 487.25 VH1 Mузика
S10 169.25 КТВ Колаж C24 495.25 History Документарен
C5 175.25 Собраниски Вести C27 519.25 Extreme Sports Спорт
C6 182.25 Сител 3 Колаж C29 535.25 K1 Колаж
C7 189.25 SUPER RTL Детски C31 551.25 Ultra TV Детски
C8 196.25 Алсат Колаж C32 559.25 TRAVEL TV Колаж
C9 203.25 Телма Колаж C33 567.25 Studio B Колаж
C10 210.25 Сител Колаж C34 575.25 E! Колаж
C11 217.25 TV1000 Филм C37 599.25 FOX Филм
C12 224.25 МТВ 1 Колаж C38 607.25 Fox Live Филм
S11 231.25 DM SAT Музика C39 615.25 KANAL 5 + Колаж
S12 238.25 AXN Филм C41 631.25 MRTV 2 Колаж
S13 245.25 HTV 1 Kолаж C46 671.25 TV5 Колаж
S14 252.25 Sport Klub 3 Спорт C47 679.25 Еuro News Информативен
S15 259.25 FEN TV Музика C48 687.25 Cinemania Филм
S16 266.25 Еuro Sport 1 Спорт C49 694.25 SLO 1 Колаж
S17 273.25 RTL Колаж C50 703.25 Sport Klub 2 Спорт
S18 280.25 Rai Uno Колаж C51 711.25 24 Kitchen Семеен
S19 287.25 KLASIK TV Филм C52 719.25 Наша ТВ Колаж
S20 294.25 MTV Adria Музика C53 727.25 MTV HITS Музика
S21 303.25 Алфа ТВ Колаж C54 735.25 Da Vinci Документарен
S22 311.25 VIASAT Nature Документарен C55 743.25 Fox Crime Филм
S23 319.25 Euro Sport 2 Спорт C56 751.25 TEST Колаж
S24 327.25 CNN Информативен C57 759.25 Atlas Колаж
S25 335.25 Discovery Документарен C58 767.25 TLC Balkan Документарен
        C65 823.25 ИНФО КАНАЛ Информативен

КАНАЛ

Ф-ЈА

ЖАНР

 

КАНАЛ

Ф-ЈА

ЖАНР

ANIMAL 506 ДОКУМЕНТАРЕН   ESP2 778 СПОРТ
DISCOVERY EUROPE 506 ДОКУМЕНТАРЕН   GOLF CLUB 778 СПОРТ
DISCOVERY ID 506 ДОКУМЕНТАРЕН   LOV I RIBOLOV 778 СПОРТ
NGC-WILD 642 ДОКУМЕНТАРЕН   ESP1 794 СПОРТ
NATIONAL GEOGRAPHIC 666 ДОКУМЕНТАРЕН   PINK MUSIC 650 МУЗИЧКИ
VIASAT NATURE 666 ДОКУМЕНТАРЕН   MTV DANCE 506 МУЗИЧКИ
EXPLORER 666 ДОКУМЕНТАРЕН   MTV HITS 506 МУЗИЧКИ
HISTORY 666 ДОКУМЕНТАРЕН   MTV ROCK 506 МУЗИЧКИ
DA-VINICI 802 ДОКУМЕНТАРЕН   SCIENCE EUROPE 506 МУЗИЧКИ
TLC BALKANS 818 ДОКУМЕНТАРЕН   VH1 KLASIC 506 МУЗИЧКИ
CNBS 506 ИНФОРМАТИВЕН   BALKANIKA 802 МУЗИЧКИ
CNN 642 ИНФОРМАТИВЕН   C-MUSIC 802 МУЗИЧКИ
RTR 666 ИНФОРМАТИВЕН   FEN FOLK TV 802 МУЗИЧКИ
ROSSYA24 666 ИНФОРМАТИВЕН   FEN-TV 802 МУЗИЧКИ
EURO-NEWS 802 ИНФОРМАТИВЕН   MTV Adria 802 МУЗИЧКИ
AL JESEIRA 778 ИНФОРМАТИВЕН   VH1 778 МУЗИЧКИ
INEL-INFO 794 ИНФОРМАТИВЕН   BN MUSIC 786 МУЗИЧКИ
RUSSIA TODAY 818 ИНФОРМАТИВЕН   PLANETA 786 МУЗИЧКИ
KTV 586 МАКЕДОНСКИ   DM-SAT 794 МУЗИЧКИ
K1 586 МАКЕДОНСКИ   KLASIK TV 506 ФИЛМСКИ
SOBRANISKI KANAL 586 МАКЕДОНСКИ   SCI-FI 594 ФИЛМСКИ
ALSAT 594 МАКЕДОНСКИ   AXN 594 ФИЛМСКИ
MTV1 778 МАКЕДОНСКИ   UNIVERSAL 642 ФИЛМСКИ
SITEL3 786 МАКЕДОНСКИ   TV1000 666 ФИЛМСКИ
SITEL 786 МАКЕДОНСКИ   CINEMANIA 778 ФИЛМСКИ
K5+ 786 МАКЕДОНСКИ   FOX 786 ФИЛМСКИ
TELMA 786 МАКЕДОНСКИ   FOX CRIME 794 ФИЛМСКИ
ALFA 818 МАКЕДОНСКИ   FOX LIFE 794 ФИЛМСКИ
NASHA TV 818 МАКЕДОНСКИ   CINESTAR 594 ФИЛМСКИ
ТВ НОВА 818 МАКЕДОНСКИ   CINESTAR A&T 594 ФИЛМСКИ
KANAL 5 818 МАКЕДОНСКИ   SUPER RTL 802 ДЕТСКИ
24 VESTI 642 МАКЕДОНСКИ   ULTRA KIDS 778 ДЕТСКИ
RTCG 594 РЕГИОН   BOOMERANG 794 ДЕТСКИ
ATLAS 594 РЕГИОН   MINI ULTRA 794 ДЕТСКИ
STUDIO-B 594 РЕГИОН   CARTOON 794 ДЕТСКИ
BN 594 РЕГИОН   FB ARTHOUSE 482 КОЛАЖ
TEST 594 РЕГИОН   TRT 482 КОЛАЖ
RTS SAT 642 РЕГИОН   TV5 482 КОЛАЖ
HRT1 786 РЕГИОН   RTL 642 КОЛАЖ
HRT3 786 РЕГИОН   RAI 802 КОЛАЖ
HRT4 786 РЕГИОН   DOCUBOX 482 HD - ДОКУМЕНТАРЕН
SLO-TV1 794 РЕГИОН   LUXE TV HD 506 HD - ДОКУМЕНТАРЕН
24 KITCHEN 482 СЕМЕЕН   TRAVEL HD 778 HD - ДОКУМЕНТАРЕН
BABY TV 482 СЕМЕЕН   MTV1 HD 586 HD - МАКЕДОНСКИ
FASHION 586 СЕМЕЕН   MTV 2 HD 586 HD - МАКЕДОНСКИ
E! 666 СЕМЕЕН   SITEL HD 642 HD - МАКЕДОНСКИ
SK1 482 СПОРТ   FUSTNFUN 794 HD - СПОРТ
SK3 482 СПОРТ   FILMBOX 794 HD - ФИЛМСКИ
FIGHTBOX 482 СПОРТ   FILMBOX HD 794 HD - ФИЛМСКИ
TEST 482 СПОРТ   360TuneBox 818 HD - МУЗИЧКИ
SK2 778 СПОРТ   FashionBox HD 818 HD - Семеен

* ДП - дополнителен пакет кој се доплаќа

1 .ДИГИТАЛЕН РЕСИВЕР WISSION WSTB-710HD 2000 денари

2. CA MODUL SMIT CONAX 1600 денари

** SMART card CONAX 650 денари

** Корисниците кои имаат дигитален ресивер, за следење на дополнителниот пакет имаат потреба од SMART картица, која ја земаат на реверс(на користење). За истата се наплака депозит, кој по вракањето на картицата во исправна состојба, се врака на корисникот. Доколку корисникот сака да ја купи истата се наплака по тековниот ценовник.

*** Корисниците кои имаат телевизори со вграден дигитален DVB-C пребарувач, за следење на дополнителниот пакет имаат потреба од CAM MODUL SMIT CONAX, кој може да се купи на 4 рати и останува во сопственост на корисникот. Покрај тоа има потреба и од SMART картица, За истата се наплака депозит, кој по вракањето на картицата во исправна состојба, се врака на корисникот.

УСЛУГА ЦЕНА
Приклучок на кабелска телевизија до 1ТВ приемник 100 денари
Инсталација за повеќе ТВ приемници Потрошен материјал на лице место
Месечна претплата за основен пакет 350 денари
* Цените се со вклучен ддв од 18%

ПАКЕТ ФИЛМОВИ + СПОРТ

ЦЕНА
FOX MOVIES  594 ФИЛМСКИ - ДП1* 60 ДЕН
MGM 594 ФИЛМСКИ - ДП1*
SK 4 658 СПОРТ - ДП1*
SK 5 658 СПОРТ - ДП1*
SK 6 658 СПОРТ - ДП1*

ПАКЕТ ЗА ВОЗРАСНИ 18+

ЦЕНА
HUSTLER HD 586 HD - ВОЗРАСНИ-ДП2* 60 ДЕН
EROX HD 594 HD - ВОЗРАСНИ-ДП2*
HUSTLER SD 586 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROXX 586 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 1 594 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 2 594 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 3 658 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 4 658 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 5 658 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 6 658 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 7 658 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 8 658 ВОЗРАСНИ-ДП2*

ПАКЕТ ПИНК + ГРАНД

ЦЕНА
PINK PLUS 650 ПАКЕТ ПИНК 200 ДЕН
PINK EXTRA 650 ПАКЕТ ПИНК
PINK WORLD 658 ПАКЕТ ПИНК
PINK REALITY 658 ПАКЕТ ПИНК
PINK FASHION 650 ПАКЕТ ПИНК
PINK FILM 650 ПАКЕТ ПИНК
PINK MUSIC 2 650 ПАКЕТ ПИНК
PINK HITS 1 650 ПАКЕТ ПИНК
PINK HITS 2 658 ПАКЕТ ПИНК
PINK BRAVO MUSIC 650 ПАКЕТ ПИНК
PINK FOLK 658 ПАКЕТ ПИНК
PINK FOLK 2 658 ПАКЕТ ПИНК
PINK KONCERT 658 ПАКЕТ ПИНК
PINK PARADA 650 ПАКЕТ ПИНК
PINK ZABAVA 658 ПАКЕТ ПИНК
PINK & ROLL 658 ПАКЕТ ПИНК
PINK KIDS 650 ПАКЕТ ПИНК
PINK 3 INFO 650 ПАКЕТ ПИНК
PINK FIGHT 650 ПАКЕТ ПИНК
GRAND 1 658 ПАКЕТ ПИНК
GRAND 2 658 ПАКЕТ ПИНК

КОМБИНИРАНИ ДОПОЛНИТЕЛНИ ПАКЕТИ СО ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОРИ

ПАКЕТ ДОГОВОР ЦЕНА
ПАКЕТ ФИЛМ/СПОРТ + ПАКЕТ ВОЗРАСНИ 12 месеци 100 ДЕН
ПАКЕТ ПИНК/ГРАНД 12 месеци 120 ДЕН
ПАКЕТ ФИЛМ/СПОРТ+ПАКЕТ ПИНК/ГРАНД 24месеци 100 ДЕН
ПАКЕТ ФИЛМ/СПОРТ+ПАКЕТ ПИНК/ГРАНД+ПАКЕТ ВОЗРАСНИ 24 месеци 160 ДЕН