КАНАЛ

MHz

ПРОГРАМА

ЖАНР

КАНАЛ

MHz

ПРОГРАМА

ЖАНР

S3 119.25 PINK MUSIC Документарен S28 359.25 SPORT KLUB 1 Спорт
S4 126.25 KANAL 5 Колаж S29 367.25 BOOMERANG Детски
S5 133.25 FASHION Семеен C21 471.25 BN MUSIC Музика
S6 140.25 ANIMAL PLANET Документарен C23 487.25 VH1 Mузика
S7 147.25 EXPLORER Документарен C24 495.25 HISTORY Документарен
S8 154.25 RTS SAT Колаж c26 511.25 ERT WORLD Колаж
S9 161.25 RTCG Колаж C27 519.25 SK 4 Спорт
S10 169.25 KTV Колаж C28 527.25 TRT Колаж
C5 175.25 SOBRANISKI Вести C29 535.25 MOTORSPORT Спорт
C6 182.25 BNT WORLD Колаж C30 543.25 HRT 3 Колаж
C7 189.25 SUPER RTL Детски C31 551.25 PIKABOO Детски
C8 196.25 ALSAT Колаж C32 559.25 TRAVEL TV Колаж
C9 203.25 TELMA Колаж C33 567.25 STUDIO B Колаж
C10 210.25 SITEL Колаж C34 575.25 E! Колаж
C11 217.25 TV1000 Филм C37 599.25 FOX Филм
C12 224.25 MTV 1 Колаж C38 607.25 FOX LIVE Филм
S11 231.25 DM SAT Музика C39 615.25 KANAL 5 + Колаж
S12 238.25 AXN Филм C40 623.25 GRAND 1 Колаж
S13 245.25 HTV 1 Kолаж C41 631.25 MRTV 2 Колаж
S14 252.25 SPORT KLUB 3 Спорт C46 671.25 TV5 Колаж
S15 259.25 FEN TV Музика C47 679.25 EURO NEWS Информативен
S16 266.25 EURO SPORT 1 Спорт C48 687.25 CINEMANIA Филм
S17 273.25 RTL Колаж C49 694.25 SLO 1 Колаж
S18 280.25 RAI UNO Колаж C50 703.25 SPORT KLUB2 Спорт
S19 287.25 KLASIK TV Филм C51 711.25 24 KITCHEN Семеен
S20 294.25 MTV ADRIA Музика C52 719.25 NASHA TV Колаж
S21 303.25 ALFA TV Колаж C53 727.25 MTV HITS Музика
S22 311.25 VIASAT NATURE Документарен C54 735.25 DA VINCI Документарен
S23 319.25 EURO SPORT 1 Спорт C55 743.25 FOX CRIME Филм
S24 327.25 CNN Информативен C56 751.25 N1 Колаж
S25 335.25 DISCOVERY Документарен C57 759.25 ATLAS Колаж
S26 343.25 LOV I RIBOLOV Спорт C58 767.25 TLC BALKAN Документарен
C65 823.25 ИНФО КАНАЛ Информативен

КАНАЛ

MHz

ПРОГРАМА

ЖАНР

КАНАЛ

MHz

ПРОГРАМА

ЖАНР

S3 119.25 PINK MUSIC Документарен S28 359.25 SPORT KLUB 1 Спорт
S4 126.25 KANAL 5 Колаж S29 367.25 BOOMERANG Детски
S5 133.25 FASHION Семеен C21 471.25 BN MUSIC Музика
S6 140.25 ANIMAL PLANET Документарен C23 487.25 VH1 Mузика
S7 147.25 EXPLORER Документарен C24 495.25 HISTORY Документарен
S8 154.25 RTS SAT Колаж c26 511.25 ERT WORLD Колаж
S9 161.25 RTCG Колаж C27 519.25 SK 4 Спорт
S10 169.25 KTV Колаж C28 527.25 TRT Колаж
C5 175.25 SOBRANISKI Вести C29 535.25 MOTORSPORT Спорт
C6 182.25 BNT WORLD Колаж C30 543.25 HRT 3 Колаж
C7 189.25 SUPER RTL Детски C31 551.25 PIKABOO Детски
C8 196.25 ALSAT Колаж C32 559.25 TRAVEL TV Колаж
C9 203.25 TELMA Колаж C33 567.25 STUDIO B Колаж
C10 210.25 SITEL Колаж C34 575.25 E! Колаж
C11 217.25 TV1000 Филм C37 599.25 FOX Филм
C12 224.25 MTV 1 Колаж C38 607.25 FOX LIVE Филм
S11 231.25 DM SAT Музика C39 615.25 KANAL 5 + Колаж
S12 238.25 AXN Филм C40 623.25 GRAND 1 Колаж
S13 245.25 HTV 1 Kолаж C41 631.25 MRTV 2 Колаж
S14 252.25 SPORT KLUB 3 Спорт C46 671.25 TV5 Колаж
S15 259.25 FEN TV Музика C47 679.25 EURO NEWS Информативен
S16 266.25 EURO SPORT 1 Спорт C48 687.25 CINEMANIA Филм
S17 273.25 RTL Колаж C49 694.25 SLO 1 Колаж
S18 280.25 RAI UNO Колаж C50 703.25 SPORT KLUB2 Спорт
S19 287.25 KLASIK TV Филм C51 711.25 24 KITCHEN Семеен
S20 294.25 MTV ADRIA Музика C52 719.25 NASHA TV Колаж
S21 303.25 ALFA TV Колаж C53 727.25 MTV HITS Музика
S22 311.25 VIASAT NATURE Документарен C54 735.25 DA VINCI Документарен
S23 319.25 EURO SPORT 1 Спорт C55 743.25 FOX CRIME Филм
S24 327.25 CNN Информативен C56 751.25 N1 Колаж
S25 335.25 DISCOVERY Документарен C57 759.25 ATLAS Колаж
S26 343.25 LOV I RIBOLOV Спорт C58 767.25 TLC BALKAN Документарен
C65 823.25 ИНФО КАНАЛ Информативен

* ДП - дополнителен пакет кој се доплаќа

1 .ДИГИТАЛЕН РЕСИВЕР WISSION WSTB-710HD 2000 денари

2. CA MODUL SMIT CONAX 1600 денари

** SMART card CONAX 650 денари

** Корисниците кои имаат дигитален ресивер, за следење на дополнителниот пакет имаат потреба од SMART картица, која ја земаат на реверс(на користење). За истата се наплака депозит, кој по вракањето на картицата во исправна состојба, се врака на корисникот. Доколку корисникот сака да ја купи истата се наплака по тековниот ценовник.

*** Корисниците кои имаат телевизори со вграден дигитален DVB-C пребарувач, за следење на дополнителниот пакет имаат потреба од CAM MODUL SMIT CONAX, кој може да се купи на 4 рати и останува во сопственост на корисникот. Покрај тоа има потреба и од SMART картица, За истата се наплака депозит, кој по вракањето на картицата во исправна состојба, се врака на корисникот.

УСЛУГА ЦЕНА
Безвременска обврска Договор на 2 години
Приклучок на кабелска телевизија до 1ТВ приемник 400 денари 100 денари
Инсталација за повеќе ТВ приемници Потрошен материјал на лице место
Месечна претплата за основен пакет 450 денари
* Цените се со вклучен ддв од 18%

ПАКЕТ ФИЛМОВИ

ЦЕНА
FOX MOVIES  594 ФИЛМСКИ - ДП1* 60 ДЕН
MGM 594 ФИЛМСКИ - ДП1*
CINESTAR 594 ФИЛМСКИ-ДП1*
CINESTAR A&T 594 ФИЛМСКИ-ДП1*

ПАКЕТ ЗА ВОЗРАСНИ 18+

ЦЕНА
HUSTLER HD 586 HD - ВОЗРАСНИ-ДП2* 60 ДЕН
EROX HD 594 HD - ВОЗРАСНИ-ДП2*
HUSTLER SD 586 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROXX 586 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 1 594 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 2 594 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 3 658 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 4 658 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 5 658 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 6 658 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 7 658 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 8 658 ВОЗРАСНИ-ДП2*

КОМБИНИРАНИ ДОПОЛНИТЕЛНИ ПАКЕТИ СО ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОРИ

ПАКЕТ ДОГОВОР ЦЕНА
ПАКЕТ ФИЛМ + ПАКЕТ ВОЗРАСНИ 12 / 24 месеци 100 ДЕН