Ф-ЈА

КАНАЛ

ЖАНР

 

Ф-ЈА

КАНАЛ

ЖАНР

S2  (112.25) MTV1 МКД S26  (343.25) MRT 5  MKD
S3  (119.25) SOBRANISKI МКД S28  (359.25) LOV I RIBOLOV СПОРТ
S4  (126.25) SITEL МКД S29  (367.25) FASHNION СЕМЕЕН
S5  (133.25)  E! ЗАБАВЕН C21  (471.25) 24 KITCHEN СЕМЕЕН
C12  (224.25) KANAL 5 МКД C22 (479.25) E! СЕМЕЕН
S14  (252.25)  KLASIK ФИЛМСКИ C23  (487.25) BOOMERANG ДЕТСКИ
S15  (259.25) ALFA МКД C29  (535.25) SK1 СПОРТ
S16  (266.25) TELMA МКД C32  (559.25)  PIKABOO ДЕТСКИ
S17  (273.25) NASHA TV МКД C34   (575.25) FEN TV МУЗИЧКИ
S18  (280.25) ALSAT МКД C38  (607.25) MTV HITS МУЗИЧКИ
S19  (287.25) KTV МКД C39  (615.25) BALKANIKA МУЗИЧКИ
S20  (294.25) FOX CRIME ФИЛМСКИ C41  (631.25) DM SAT МУЗИЧКИ
S21  (303.25) RTS РЕГИОН C44  (655.25) DAVINIC ДОКУМЕНТАРЕН
S22  (311.25) HRT1 РЕГИОН C47  (679.25) MTV 3 МКД
S23  (319.25)  RTS РЕГИОН C48  (687.25) FOX ФИЛМСКИ
S24  (327.25) RTCG РЕГИОН C51  (711.25) CNN ИНФОРМАТИВЕН
S25  (335.25) SLO1 РЕГИОН C54  (735.25) TV 1000 ФИЛМСКИ

КАНАЛ

Ф-ЈА

ЖАНР

ПАКЕТ

 

КАНАЛ

Ф-ЈА

ЖАНР

ПАКЕТ

MRT 1 522 мкд free CINESTAR 770 филмски basic
SOBRANISKI 522 мкд free CINESTAR A&T 770 филмски basic
MRT 2 778 мкд free CINESTAR TV 2 794 филмски basic
SITEL 770 мкд free CINESTAR FANTASY 794 филмски basic
TV 24 522 мкд basic CINESTAR COMEDY 506 филмски basic
KANAL 5 770 мкд free SCI FI 770 филмски basic
ALFA 770 мкд free FILMBOX ARTHOUSE 506
NASHA TV 522 мкд free EPIC DRAMA 594 филмски basic
TELMA 786 мкд free DA VINCI 522 документарни free
ALSAT 786 мкд free EXPLORER 770 документарни basic
KTV 786 мкд free NGC 498 документарни free
MTV 3 HD 578 мкд free HISTORY 778 документарни basic
MTV 4 HD 786 мкд free ANIMAL 794 документарни free
MTV 5 HD 770 мкд free DISCOVERY 794 документарни basic
HRT TV1 786 регионални free VIASAT NATURE 778 документарни free
HRT TV3 786 регионални free 24 KITCHEN 506 семеен free
HRT TV4 786 регионални basic DOCUBOX 506 документарни free
SLO-TV1 794 регионални basic FASHION TV 786 семеен free
RTCG 794 регионални free FASHION BOX 498 семеен free
RTS HD 498 регионални free DM SAT 498 музички free
PINK PLUS 506 регионални basic GRAND 1 506 музички basic
PINK EXTRA 770 регионални free GRAND 2 506 музички basic
AGRO TV 594 регионални basic FAN TV 794 музички free
BALKAN TRIP 570 регионални free BLAKANIKA 778 музички free
FUST&FUN BOX 514 спортски basic BALKAN MUSIC 770 музички free
SK 1 506 спортски free PLANETA 778 музички free
SK 2 794 спортски basic PINK MUSIC 522 музички free
SK 3 506 спортски basic MTV ADRIA 522 музички basic
SK 4 522 спортски basic VH1 794 музички free
SK 5 522 спортски basic MTV HITS 778 музички free
SK 6 514 спортски basic VH1 CLASSIC 498 музички basic
LOV I RIBOLOV 786 спортски free TOXIC TV 570 музички free
ARENA SPORT 1 570 спортски basic TOXIC RAP 586 музички free
ARENA SPORT 2 * 570 спортски sport TOXIC FOLK 578 музички free
ARENA SPORT 3 * 578 спортски sport CARTOON 770 детски free
ARENA SPORT 4 * 578 спортски sport BOOMERANG 498 детски free
ARENA SPORT 5 586 спортски basic PIKABOO 770 детски free
ARENA SPORT 1 PREMIUM * 594 спортски sport BABY TV 498 детски basic
ARENA SPORT 2 PREMIUM * 594 спортски sport CNN 778 информативен free
ARENA SPORT 3 PREMIUM * 594 спортски sport ROSYA 24 778 информативен basic
ARENA E SPORT 594 спортски sport AL JEZEERA 570 информативен free
ARENA FIGHT 586 спортски sport MTV 1 HD 514 мкд free
FOX 794 филмски free MTV 2 HD 514 мкд free
FOX LIFE 770 филмски free SITEL HD 514 мкд free
FOX CRIME 498 филмски free E! 586 семеен free
FOX MOVIES 770 филмски basic LUXE HD 514 семеен basic
PINK FILM 778 филмски free MyZEN 586 семеен free
KLASIC TV 786 филмски free EROTIC 2 * 498 возрасни adult
AXN 506 филмски basic EROTIC 1 * 498 возрасни adult
AMC 770 филмски basic EROTIC 3 * 498 возрасни  adult
TV 1000 786 филмски free HUSTLER HD * 498 возрасни adult
CINEMANIA 778 филмски basic

* ДП - дополнителен пакет кој се доплаќа
УСЛУГА БЕЗ ОБВРСКА 1 ГОДИНА 2 ГОДИНИ
ТВ приклучок – инсталација 300 ден 0 ден 0 ден
Додатен ТВ
Аналогна ТВ (40канали) + Дигитална ТВ(40канали) 300 ден 300 ден 300 ден
Дигитална (основен пакет) 44 канали +100 ден +100 ден +100 ден
Дигитална 2 (втор ТВ) +100 ден +100 ден +100 ден
Дигитална 3 (трет ТВ) +100 ден +100 ден +100 ден
DVB-C(приемник) / CAM(модул) 1 ТВ 2200 / 1600 користење користење
DVB-C(приемник) / CAM(модул) 2 ТВ 2200 / 1600 2200/1600/12 рати користење
DVB-C(приемник) / CAM(модул) 2 ТВ 2200 / 1600 2200/1600/12 рати 2200/1600/12 рати

* цената се однесува за 1 ТВ уред, секој нареден се наплаќа 100 ден

* опремата ресивер/CI модул за првиот телевизор е на користење

ПАКЕТ СПОРТ
LCN КАНАЛ Ф-ЈА ЦЕНА дог 1год ЦЕНА дог 2 год
34 ARENA SPORT 2 570 130 ден 120 ден 
35 ARENA SPORT 3 578
36 ARENA SPORT 4 578
37 ARENA PREMIUM 1 594
38 ARENA PREMIUM 2 594
39 ARENA PREMIUM 3 594


ПАКЕТ ЗА ВОЗРАСНИ
LCN КАНАЛ Ф-ЈА ЦЕНА 
91 EROTIC 1 498 60 ден
92 EROTIC 2 498
93 EROTIC 3 498
94 HUSTLER HD 498