ред. Бр ф-ја канал   ред. Бр ф-ја канал
1 S2 (112.25)  BALKANIKA  28 S23 (319.25)  SK5 
2 S3 (119.25)  PINK MUSIC  29 S24 (327.25)  CNN 
3 S4 (126.25)  KANAL 5  30 S25 (335.25)  DOCUBOX 
4 S5 (133.25)  FASHION  31 S26 (343.25)  FEN TV 
5 S6 (140.25)  BOOMERANG  32 S27 (351.25)  NGC 
6 S7 (147.25)  EXPLORER  33 S28 (359.25)  SK1 
7 S8 (154.25)  RTS SAT  34 C21 (471.25)  MRT 5 HD 
8 S9 (161.25)  RTCG 35 C34 (575.25)  E! 
9 S10 (168.25)  KTV-41  36 C37 (599.25)  FOX 
10 C5 (175.25)  SOBRANISKI  37 C38 (607.25)  FOX LIFE 
11 C6 (182.25)  MRT 3 HD  38 C39 (615.25)  AGRO TV 
12 C7 (189.25)  SUPER RTL  39 C40 (623.25)  GRAND 
13 C8 (196.25)  ALSAT M  40 C41 (631.25)  MTV2 
14 C9 (203.25)  TELMA  41 C46 (671.25)  VH1 
15 C10 (210.25)  SITEL  42 C47 (679.25)  EURO NEWS 
16 C11 (217.25)  TV1000  43 C48 (687.25)  CINEMANIA 
17 C12 (224.25)  МТV 1  44 C49 (694.25)  SK4 
18 S11 (231.25)  DM SAT  45 C50 (703.25)  SK2 
19 S12 (238.25)  AXN  46 C51 (711.25)  24 KITCHEN 
20 S13 (245.25)  HTV1  47 C52 (719.25)  NASHA TV 
21 S14 (252.25)  SK3  48 C53 (727.25)  MTV HITS 
22 S15 (259.25)  LOV I RIBOLOV  49 C54 (735.25)  DA VINCI 
23 S16 (266.25)  PIKABOO  50 C55 (743.25)  FOX CRIME 
24 S17 (273.25)  HISTORY  51 C56 (751.25)  N1 
25 S19 (287.25)  KLASIK TV  52 C57 (759.25)  MRT 4 
26 S21 (303.25)  ALFA TV  53 C58 (767.25)  HRT 3
27 S22 (311.25)  VIASAT NATURE  54 C65 (823.25)  INEL INFO 

КАНАЛ

Ф-ЈА

LCN

ЖАНР

 

КАНАЛ

Ф-ЈА

LCN

ЖАНР

INEL-INFO  538 1 инфо    FILMBOX ARTHOUSE  538 78 филм 
MRT1 HD  586 2 македонски    FILMBOX STARS  530 79 филм 
MRT2 HD  586 3 македонски    FILMBOX EXTRA  538 80 филм 
SOBRANISKI  586 4 македонски    NATIONAL GEOFRAPHIC  666 81 документарен 
MRT 3  642 5 македонски    NATURE  666 82 документарен 
MRT 4  810 6 македонски    NGC WILD  642 83 документарен 
MRT 5  810 7 македонски    DOCUBOX  522 84 документарен 
SITEL  554 8 македонски    EXPLORER  666 85 документарен 
KANAL5  810 9 македонски    HISTORY  666 86 документарен 
KTV  586 10 македонски    FUST&FUN  530 87 документарен 
TELMA HD  554 11 македонски    DA-VINCI  802 89 документарен 
ALFA  810 12 македонски    24 KITCHEN  482 90 документарен 
24 VESTI  642 13 македонски    TOXIC FOLK  538 100 музички 
NASHA TV  810 14 македонски    PLANETA  530 101 музички 
TV SONCE  562 15 македонски    DM-SAT  554 102 музички 
ALSAT  594 16 македонски    BALKANIKA  802 103 музички 
N1  650 20 регионален    C-MUSIC  802 104 музички 
RTS SAT  642 21 регионален    FEN TV  802 105 музички 
HRT-TV1 HD  554 22 регионален    TOXIC RAP  538 106 музички 
HRT 3  642 23 регионален    TOXIC TV  594 107 музички 
RTCG  594 24 регионален    MTV DANCE  506 108 музички 
AGRO TV  594 25 регионален    MTV HITS  506 109 музички 
BALKAN TRIP  594 26 регионален    MTV ROCKS  506 110 музички 
BALKAN MUSIC  594 27 регионален    VH1 CLASSIC  506 111 музички 
RTS 1 HD  562 28 регионален    VH 1  554 112 музички 
RTS 2 HD  562 29 регионален    MTV ADRIA  802 113 музички 
RTS 3 HD  562 30 регионален    FEN FOLK  802 114 музички 
NOVA-S  818 31 регионален    I-DJ  810 115 музички 
BRAINZ  562 32 регионален    360 TUNEBOX  522 116 музички 
SK ESPORT  562 35 спорт    FASHION  586 117 музички 
SK 1 HR HD  482 36 спорт    FASHIONBOX  522 118 музички 
SK 2  658 37 спорт    AL JESEIRA  522 122 инфо 
SK 3 HD  482 38 спорт    EURONEWS  802 123 инфо 
SK 4  658 39 спорт    CNN  642 124 инфо 
SK 5  658 40 спорт    VAVOM  522 130 детски 
SK6  658 41 спорт    BOOMERANG  554 131 детски 
SK 7 HD  482 42 спорт    PIKABOO  538 132 детски 
SK 8 HD  498 43 спорт    CARTOON  538 133 детски 
SK 9 HD  498 44 спорт    SUPER RTL  802 134 детски 
SK 10 HD  498 45 спорт    BABY TV  482 135 детски 
SK HD  482 46 спорт*    RTL  818 152 колаж 
NOVA SPORT HD  490 47 спорт    LUXE TV HD  506 153 семеен 
FIGHT BOX  538 48 спорт    MYZEN TV  802 154 семеен 
GOLF KLUB  562 49 спорт    E!  666 155 семеен 
LOV I RIBOLOV  522 50 спорт    EROTIC 1  586 172 возрасни* 
ARENA SPORT 1  490 51 спорт    EROTIC 2  586 173 возрасни* 
ARENA SPORT 2  490 52 спорт*    EROTIC 3  586 174 возрасни* 
ARENA SPORT 3  490 53 спорт*    EROTIC 4  498 175 возрасни* 
ARENA SPORT 4  490 54 спорт*    EROTIC 5  498 176 возрасни* 
ARENA SPORT 5  490 55 спорт    EROTIC 6  650 177 возрасни* 
ARENA 1 PREMIUM  482 56 спорт*    EROTIC 7  650 178 возрасни* 
ARENA 2 PREMIUM  482 57 спорт*    EROTIC 8  650 179 возрасни* 
ARENA 3 PREMIUM  482 58 спорт*    PINK PLUS  650 186 пинк 
ARENA E SPORT  562 59 спорт    PINK EXTRA  650 187 пинк 
ARENA FIGHT  594 60 спорт    PINK WORLD  658 188 пинк 
AXN  594 61 филм    PINK REALITY  658 189 пинк 
SCI-FI  594 62 филм    PINK FASHION  650 190 пинк 
CINEMANIA  594 63 филм    PINK FILM  650 191 пинк 
DIVA  642 64 филм    PINK MUSIC  650 192 пинк 
KLASIK TV  506 65 филм    PINK MUSIC 2  650 193 пинк 
FOX  586 66 филм    PINK HITS 2  658 194 пинк 
FOX CRIME  538 67 филм    PINK BRAVO  650 195 пинк 
FOX LIFE  554 68 филм    PINK FOLK  658 196 пинк 
FOX MOVIES  594 69 филм    PINK FOLK 2  658 197 пинк 
MGM  594 70 филм    PINK KONCERT  658 198 пинк 
CINESTAR  594 71 филм    PINK CITY PLAY  650 199 пинк 
CINESTAR A&T  594 72 филм    PINK ZABAVA  658 200 пинк 
CINESTAR TV 2 HD  506 73 филм    PINK & ROLL  658 201 пинк 
CINESTAR FANTASY  506 74 филм    GRAND 1  658 202 музика 
CINESTAR COMEDY  538 75 филм    GRAND 2  650 203 музика 
TV 1000  666 76 филм    radio BGD  642 300 радио 
EPIC DRAMA  666 77 филм    KANAL 77  586 301 радио 

* ДП - дополнителен пакет кој се доплаќа

1 .ДИГИТАЛЕН РЕСИВЕР WISSION WSTB-710HD 2000 денари

2. CA MODUL SMIT CONAX 1600 денари

** SMART card CONAX 650 денари

** Корисниците кои имаат дигитален ресивер, за следење на дополнителниот пакет имаат потреба од SMART картица, која ја земаат на реверс(на користење). За истата се наплака депозит, кој по вракањето на картицата во исправна состојба, се врака на корисникот. Доколку корисникот сака да ја купи истата се наплака по тековниот ценовник.

*** Корисниците кои имаат телевизори со вграден дигитален DVB-C пребарувач, за следење на дополнителниот пакет имаат потреба од CAM MODUL SMIT CONAX, кој може да се купи на 4 рати и останува во сопственост на корисникот. Покрај тоа има потреба и од SMART картица, За истата се наплака депозит, кој по вракањето на картицата во исправна состојба, се врака на корисникот.

УСЛУГА ЦЕНА
Безвременска обврска Договор на 2 години
Приклучок на кабелска телевизија до 1ТВ приемник 400 денари 100 денари
Инсталација за повеќе ТВ приемници Потрошен материјал на лице место
Месечна претплата за основен пакет 500 денари
* Цените се со вклучен ддв од 18%

* цената се однесува за 1 ТВ уред, секој нареден се наплаќа 100 ден

* опремата ресивер/CI модул за првиот телевизор е на користење

ПАКЕТ СПОРТ

ЦЕНА

LCN КАНАЛ Ф-ЈА договор 1 год. договор 2 год.
46 SK HD  482 120 ДЕН 120 ДЕН
53 ARENA SPORT 3 490
54 ARENA SPORT 4 490
56 ARENA PREMIUM 1 482
57 ARENA PREMIUM 2 482
58 ARENA PREMIUM 3 482
52 ARENA SPORT 2 490

ПАКЕТ ЗА ВОЗРАСНИ 18+

LCN КАНАЛ Ф-ЈА ЦЕНА
172 EROTIC 1 586 60 ден.
173 EROTIC 2 586
176 EROTIC 3 589
177 EROTIC 4 594
178 EROTIC 5 594
179 EROTIC 6 650
180 EROTIC 7 650
181 EROTIC 8 650