ред. Бр ф-ја канал   ред. Бр ф-ја канал
1 S2 (112.25) BALKANIKA 30 S24 (327.25) CNN
2 S3 (119.25) PINK MUSIC 31 S25 (335.25) DOCUBOX
3 S4 (126.25) KANAL 5 32 S26 (343.25) LOV I RIBOLOV
4 S5 (133.25) FASHION 33 S27 (351.25) NGC
5 S7 (147.25) EXPLORER 34 S28 (359.25) SK1
6 S8 (154.25) RTS SAT 35 S29 (367.25) BOOMERANG
7 S9 (161.25) RTCG 36 C21 (471.25) MRT 5 HD
8 S10 (168.25) KTV-41 37 C27 (519.25) SK 4
9 C5 (175.25) SOBRANISKI 38 C29 (535.25) VH1
10 C6 (182.25)   MRT 3 HD 39 C30  (543.25) HRT3
11 C7 (189.25) SUPER RTL 40 C31 (551.25) PIKABOO
12 C8 (196.25) ALSAT M 41 C33 (567.25) HISTORY
13 C9 (203.25) TELMA 42 C34 (575.25) E!
14 C10 (210.25) SITEL 43 C37 (599.25) FOX
15 C11 (217.25) TV1000 44 C38 (607.25) FOX LIFE
16 C12 (224.25) МТV 1 45 C39 (615.25) AGRO TV
17 S11 (231.25) DM SAT 46 C41 (631.25) MTV2
18 S12 (238.25) AXN 47 C47 (679.25) EURO NEWS
19 S13 (245.25) HTV1 48 C48 (687.25) CINEMANIA
20 S14 (252.25) SK3 49 C49 (694.25) SLO1
21 S15 (259.25) FEN TV 50 C50 (703.25) SK2
22 S16 (266.25) SK 6 51 C51 (711.25) 24 KITCHEN
23 S17 (273.25) RTL 52 C52 (719.25) NASHA TV
24 S18 (280.25) RAI 1 53 C53 (727.25) MTV HITS
25 S19 (287.25) KLASIK TV 54 C54 (735.25) DA VINCI
26 S20 (294.25) MTV ADRIA 55 C55 (743.25) FOX CRIME
27 S21 (303.25) ALFA TV 56 C56 (751.25) N1
28 S22 (311.25) VIASAT NATURE 57 C57 (759.25) MRT 4
29 S23 (319.25) SK 5 58 C65 (823.25) INEL INFO

LCN

КАНАЛ

Ф-ЈА

ЖАНР

 

LCN

КАНАЛ

Ф-ЈА

ЖАНР

1 INEL INFO 794 инфо   84 EXPLORER HD 666 документарни
2 MTV 1 778 мкд   85 HISTORY HD 666 документарни
3 SOBRANISKI KANAL 586 мкд   86 FAST&FUN Box HD 786 документарни
4 SITEL 786 мкд   89 DaVINCI HD 802 документарни
5 MRT3HD 786 мкд   90 24 KITCHEN 482 семеен
6 KANAL 5 810 мкд   100 TOXIC FOLK 794 музика
7 TELMA HD 786 мкд   101 PLANETA TV 786 музика
8 ALFA 810 мкд   102 DM-SAT 794 музика
9 TV 24 642 мкд   103 BALKANIKA 802 музика
10 KTV HD 586 мкд   104 C-MUSIC 802 музика
11 ALSAT M 594 мкд   105 FAN TV 802 музика
12 NASHA TV 810 мкд   106 TOXIC RAP 794 музика
13 MRT 5 810 мкд   107 TOXIC TV 594 музика
14 ALFA 818 мкд   108 MTV DANCE 506 музика
15 KANAL 5 818 мкд   109 MTV HITS 506 музика
16 NASHA TV 818 мкд   110 MTV ROCKS 506 музика
17 MRT 4 810 мкд   111 VH1 CLASSIC 506 музика
20 N1 HD 650 регион   112 VH1 778 музика
21 RTS HD 642 регион   113 MTV ADRIA 802 музика
22 HRT-TV1 HD 786 регион   114 FEN FOLK TV 802 музика
23 HRT-TV3 HD 786 регион   115 IDJ TV HD 810 музика
24 HRT-TV4 HD 786 регион   116 360TUNEBOX 778 музика
25 SLO1 HD 794 регион   117 FASHION TV 586 семеен
26 RTCG 594 регион   118 FASHION BOX 778 семеен
27 AGRO TV 594 регион   120 RTR 666 колаж
28 BALKAN TRIP 594 регион   121 ROSSIYA 24 666 колаж
29 BALKAN MUSIC 594 музика   122 AL JAZEERA HD 778 инфо
30 BNT WORLD 810 регион   123 EURONEWS 802 инфо
31 ERT WORLD HD 810 регион   124 CNN 642 инфо
32 RTS 1 HD 642 регион   125 CNBC HD 818 инфо
33 RTS 2 HD 658 регион   126 RUSSIA TODAY 818 инфо
34 RTS 3 HD 642 регион   130 VAVOOM 778 детски
35 NOVA-S HD 818 регион   131 BOOMERANG 794 детски
40 SK 1 HR 482 спорт   132 PIKABOO 794 детски
41 SK 2 HD 778 спорт   133 CARTOONNETWORK 794 детски
42 SK 3 HD 482 спорт   134 SUPER RTL 802 детски
43 SK 4 658 спорт   135 BABY TV 482 детски
44 SK 5 658 спорт   140 RAI 1 802 колаж
45 SK 6 658 спорт   141 TRT 482 колаж
46 NOVA SPORT HD 490 спорт   142 RTL 642 колаж
47 FIGHT BOX HD 794 спорт   143 TV5MONDE EUROPE 482 колаж
49 GOLF CLUB 778 спорт   150 MRT1HD 586 мкд  
50 LOV I RIBOLOV 778 спорт   151 MRT2HD 586 мкд  
51 ARENA SPORT 1 490 спорт   152 SITEL HD 642 мкд  
52 ARENA SPORT 2 490 спорт*   153 LUXE TV HD 506 семеен
53 ARENA SPORT 3 490 спорт*   154 MYZEN TV 802 семеен
54 ARENA SPORT 4 490 спорт*   156 E! 666 семеен
55 ARENA SPORT 5 490 спорт   172 EROTIC 2 586 18+
56 ARENA 1 PREMIUM 482 спорт*   173 EROTIC 1 586 18+
57 ARENA 2 PREMIUM 482 спорт*   174 HUSTLER HD 586 18+
58 ARENA 3 PREMIUM 482 спорт*   176 EROTIC 3 586 18+
59 ARENA E SPORT 594 спорт   177 EROTIC 4 594 18+
60 ARENA FIGHT 594 спорт   178 EROTIC 5 594 18+
61 AXN 594 филм   179 EROTIC 6 650 18+
62 SCI FI HD 594 филм   180 EROTIC 7 650 18+
63 CINEMANIA 778 филм   181 EROTIC 8 650 18+
64 DIVA 642 филм   186 Pink Plus 650 забавен
65 KLASIK TV 506 филм   187 Pink Extra 650 забавен
66 FOX 786 филм   188 Pink World 658 забавен
67 FOX CRIME 794 филм   189 Pink Reality 658 забавен
68 FOX LIFE 794 филм   191 Pink Fashion 650 семеен
69 FOX MOVIES 594 филм   192 Pink Film 650 филм
70 MGM 594 филм   193 Pink Music 650 музика
71 CINESTAR TV 594 филм   195 Pink Music 2 650 музика
72 CINESTAR A&T 594 филм   196 Pink Hits 2 658 музика
73 CINESTAR TV 2 HD 506 филм   197 BRAVO MUSIC 650 музика
74 CINESTAR FANTASY 506 филм   198 Pink Folk 658 музика
75 CINESTAR COMEDY 794 филм   199 Pink Folk 2 658 музика
76 TV 1000 666 филм   200 Pink Koncert 658 музика
77 EPIC DRAMA 666 филм   201 City Play 658 музика
78 FILMBOX ARTHOUSE 794 филм   202 Pink Zabava 658 музика
79 FILMBOX STARS 786 филм   203 Pink&Roll 658 музика
80 NATIONAL GEOGRAPHIC 666 документарни   204 GRAND TV 658 музика
81 NATURE HD 666 документарни   205 GRAND 2 TV 650 музика
82 NGC WILD 642 документарни   300 RADIO BEOGRAD   радио
83 DOCUBOX HD 778 документарни   301 KANAL 77   радио

* ДП - дополнителен пакет кој се доплаќа

1 .ДИГИТАЛЕН РЕСИВЕР WISSION WSTB-710HD 2000 денари

2. CA MODUL SMIT CONAX 1600 денари

** SMART card CONAX 650 денари

** Корисниците кои имаат дигитален ресивер, за следење на дополнителниот пакет имаат потреба од SMART картица, која ја земаат на реверс(на користење). За истата се наплака депозит, кој по вракањето на картицата во исправна состојба, се врака на корисникот. Доколку корисникот сака да ја купи истата се наплака по тековниот ценовник.

*** Корисниците кои имаат телевизори со вграден дигитален DVB-C пребарувач, за следење на дополнителниот пакет имаат потреба од CAM MODUL SMIT CONAX, кој може да се купи на 4 рати и останува во сопственост на корисникот. Покрај тоа има потреба и од SMART картица, За истата се наплака депозит, кој по вракањето на картицата во исправна состојба, се врака на корисникот.

УСЛУГА ЦЕНА
Безвременска обврска Договор на 2 години
Приклучок на кабелска телевизија до 1ТВ приемник 400 денари 100 денари
Инсталација за повеќе ТВ приемници Потрошен материјал на лице место
Месечна претплата за основен пакет 500 денари
* Цените се со вклучен ддв од 18%

* цената се однесува за 1 ТВ уред, секој нареден се наплаќа 100 ден

* опремата ресивер/CI модул за првиот телевизор е на користење

ПАКЕТ СПОРТ

ЦЕНА

LCN КАНАЛ Ф-ЈА договор 1 год. договор 2 год.
52 ARENA SPORT 2  490 130 ДЕН 120 ДЕН
53 ARENA SPORT 3 490
54 ARENA SPORT 4 490
56 ARENA PREMIUM 1 482
57 ARENA PREMIUM 2 482
58 ARENA PREMIUM 3 482

ПАКЕТ ЗА ВОЗРАСНИ 18+

LCN КАНАЛ Ф-ЈА ЦЕНА
172 EROTIC 1 586 60 ден.
173 EROTIC 2 586
54 EROTIC 3 589
177 EROTIC 4 594
178 EROTIC 5 594
179 EROTIC 6 650
180 EROTIC 7 650
181 EROTIC 8 650
174 HUSTLER 586