Контакт форма

Captcha image
Не можеш да ја прочиташ сликата? Кликни за нова слика.

За нас

ИНЕЛ-ИНТЕРНАЦИОНАЛ е формирана како фирма за IТ софтвер и хардвер инженеринг во 1990 година. Како кабелски оператор работи од 31.05.2002 година по добивањето на концесија за градба на кабелска мрежа на територијата на општина Кавадарци. Вработува и ангажира инженери, техничари и административен персонал во три сектори:

1.Кабелска дистрибуција на домашни и странски телевизиски и радио програми во основен (basic) и проширен (extra) аналогно кодиран (analoug-extended) пакет.

2.Широкопојасен (broadband) кабелски интернет сервис и пренос на податоци низ компјутерски мрежи.

3. Фиксна Телефонија за разговор и комуникација на локално, национално и интернационално ниво.

Во Трите сектора Инел Интернационал располага со најсофистицирана мерна опрема и стручен кадар за брзо, ефикасно и квалитетно задоволување на сегашните и идни потреби на корисниците на нашите сервиси. Во изминатиов период имаме изградена мрежа во околу 95% од градот Кавадарци и приградските населби која вклучува врвна активна опрема од најреномираните светски произведувачи како MOTOROLA, CISCO, WISI, TELESTE и други, вградена во висококвалитетна надземна коаксијална и подземна HFC хибридна оптичка и коаксијална инфраструктура.

За сите современи решенија во чекор со времето на располагање Ви стои Вашиот Инел Тим.

  • Адреса: Киро Крстев бр.8 1430 Македонија
  • Е-маил: info@inel.mk
  • : +389 43 550-550

Работно време

  • Понеделник - Петок - 8am до 21pm
  • Сабота - 8am до 21pm
  • Недела - Затворено

Кавадарци

Ул.Киро Крстев бр.8

+389 43 550-550

+389 43 550-551

+389 71 250-401

+389 76 250-401

+389 78 250-401

Неготино

Ул.Јане Сандански бр.10

+389 43 553-553

+389 71 250-494

+389 76 250-402

+389 78 239-072

 

Росоман

Ул. Пролотерска бр.66

+389 43 552-666

+389 72 250-799

 

 

 

Демир Капија

Ул.Маршал Тито бб

+389 43 553-666

+389 78 239-435